Salutació alcalde

Arriba l’octubre que ens porta els dies en què Caldes de Montbui surt al carrer i celebra la pròpia festa, la dels calderins i calderines. Ajuntament, entitats i associacions ens hem posat en marxa per fer una Festa Major per a tothom.


Activitats, concerts, concursos, dinars populars, xocolatades, curses, exposicions, vermuts musicals, olimpíades, màgia, cultura popular, teatre, guspires i molta música faran bullir Caldes amb un programa de Festa Major per a tots els gustos i les edats. Tot plegat configura un ampli ventall de propostes a la mida de tothom, sense oblidar la vessant solidària.
El programa de la Festa Major reflecteix l’essència de Caldes, un poble actiu, participatiu, amb una gran vida associativa, culturalment ric, cívic i solidari.
Agraeixo a tothom, entitats, ciutadania i serveis municipals, que amb el seu esforç i implicació aquest any pugui ser possible, un cop més, la festa més esperada, la nostra. Estic convençut que sabrem gaudir en equilibri entre diversió i civisme d’aquesta Festa Major 2018.

Bona Festa Major!