Salutació alcalde

 La Festa Major de Caldes de Montbui ja és aquí, i serà com sempre una festa de tothom, popular, oberta i ben celebrada fins al darrer moment. Gaudirem d'espectacles i concerts, de manifestacions de cultura popular, d'exposicions i d'atraccions. De les propostes de sempre i de propostes més noves. Gaudirem de l'entrega generosa de les nostres entitats, que són el batec de la festa, que són els qui la fan més genuïna. Gaudirem d'activitats al carrer, a l'envelat o als equipaments cívics, culturals i esportius.

I mirarem de viure-ho tot de manera intensa i cívica alhora. I als que ens visitin de fora els donarem la benvinguda i els mostrarem que tenim un poble i un tarannà acollidors. Durant aquests dies tardorencs però de festa, gaudirem del que som i del què ens fa singulars i agafarem força per seguir construint, de manera incansable, el poble que volem i que entre tots i totes estem fent realitat.

Gràcies a tothom -entitats, ciutadania, serveis municipals que feu possible cada any que la festa major gairebé més tardana de les que fan i es desfan, sigui també de les més viscudes.

Visca Caldes de Montbui i bona Festa Major a tothom!